tomasz.smolarek Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Nowa aparatura: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__51442__Turnigy_9XR_PRO_Radio_Transmitter_Mode_2_without_module_.html W założeniu wg mnie ma naśladować Taranisa. Ci którzy mieli zgryz czy kupować Taranisa, czy 9XR będą mieć jeszcze większy dylemat :-)
Emhyrion Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Dla mnie, jako posiadacza w sumie 11 modeli gdzie w każdym jest odbiornik Turnigy (OK, w jednym jest HobbyKing) takie radio to super rozwiązanie, bo jak rozumiem, możliwości ma podobne a nie trzeba kupować nowych odbiorników... Szczerze mówiąc patrzę na ten nadajnik z wielkim zainteresowaniem. Choć brzydki jest koszmarnie
Xeo Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Mnie korcilo czy nie zmienić TG9X na Taranisa ale stwierdziłem ze na razie starczy mi to co mam. A później pomyślę czy nie wstawić modułu FrSky. Jak przejdę na większe modele niż piankoloty pomyślę nad zmianą apki ;-) Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
jpd Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Śmiem twierdzić ze teraz sie pojawi sporo aparatur taranisopodobnych ze zbliżonymi a nawet lepszymi możliwościami. OpenTx jest bardzo elastyczne i pod niego zaczną producenci budować aparatury.
Rekomendowane odpowiedzi