Gyros Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Witam wszystkich, jestem Daniel. Od urodzenia mieszkam na mazurach, dokładniej w Orzyszu. Na co dzień zajmuję się ratownictwem wodnym i nurkowaniem. Ostatnio nawet miałem przyjemność nurkować z powodzeniem w Jeziorze Ełckim po model kutra rybackiego, który zatonął podczas zawodów (XIV WARMIŃSKO-MAZURSKIE MISTRZOSTWA PŁYWAJĄCYCH MODELI REDUKCYJNYCH 2014). Ostatnimi czasy przymierzam się do kupna jakiegoś elektroszybowca, ew. szybowca bo nieustająca wietrzna pogoda nie pozwala mi na rozwijanie umiejętności latania helikiem 450'tką. A zboczy w kolicach Orzysza mam pod dostatkiem więc mam nadzieję, że latanie płatowcami zostanie mi na dłużej. Chyba tyle, pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na górkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Daniel Gross ??? Kolejne konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gyros Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Tak, założyłem nowe jak mnie szlak trafił gdy nie mogłem aktywować tego konta, a wystarczyło doczytać, że trzeba odwiedzić powitalnię. Tak, założyłem nowe jak mnie szlak trafił gdy nie mogłem aktywować tego konta, a wystarczyło doczytać, że trzeba odwiedzić powitalnię. Jeżeli to możliwe to proszę także o usunięcie drugiego konta, bo nie widzę opcji do samodzielnego usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gyros Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Proszę o aktywację konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi