Chudy_z_Q3 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam! Jestem Krystian Machowiak! Interesuje się modelarstwem od małego ! ;] Kiedyś mama kupiła mi rzutkę he he działo się ! Rodzice zauważyli we mnie zdolności majsterkowicz i zapisali mnie pewnego dnia do Klubu Modelarskiego Feniks ale nie mogłem dalej uczęszczać z powodu zły ocen! Lubie siedzieć sam i majsterkować coś! A najlepiej jak pada deszcz za oknem. Lubie różne modele ale najbardziej fascynuje mnie to co lata ;] Jestem uczniem gimnazjum i z chęcią poznam jakiś modelarzy. Pozdrawiam Krystian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 witam mam nadzieję że znajdziesz na forum wiele przydatnych informacji. aha zlepiłeś już coś co lata??? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witamy w naszej wielkiej wirtualnej modelarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy_z_Q3 Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 witammam nadzieję że znajdziesz na forum wiele przydatnych informacji. aha zlepiłeś już coś co lata??? :rotfl: he he na razie to nie ;/ale myślę nad tym i patrze co mogę zrobić a możliwość jest bardzo dużo ! Ja już wcześniej korzystałem z tego forum tylko nie miałem konta ;/! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.