idzik Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Witam! Poszukuję do hexacoptera regulatorów w przedziale cenowej 60-80zł/szt, 30A - prąd ciągły, 2-4s Lipo i najlepiej bez BEC. Czy ktoś z Szanownych Kolegów modelarzy miał do czynienia z następującymi regulatorami? FOXY Spider 30A Opto 400-600Hz ESC iFlight iQSS-30A 400Hz - SimonK firmware ESC EMAX SimonK 30A - 2-3S - 400Hz Jestem również otwarty na inne propozycje regulatorów spełniające moje założenia. Za wszelkie odpowiedzi i pomoc z góry dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 http://www.banggood.com/Emax-Simon-Series-12A-20A-25A-30A-40A-ESC-For-RC-Models-p-918126.html Takie EMAX 20A właśnie zamontowałem w quadzie. Działają, tyle mogę powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 szpachla rozwaliłeś wątek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 No, widzęże ty również swoje trzy grosze dodałeś w temacie regulatora. Chodzi np. o to że przy tanich reglach jak kupisz 4 szt i wszystkie działają - to można już powiedzieć że "jakość" jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Co do tych EMAXów to są one dedykowane tylko do quadrokopterów, czy do hexy też wejdą ? W polskich sklepach piszą: "wszystkie parametry ustawione fabrycznie do quadcopterów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Do wszystkich multicopterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Do wszystkich multicopterów A będę musiał grzebać w ustawieniach, czy już jednostka centralna się wszystkim zajmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlenex98 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Będziesz musiał ustawić to w FC. Nic trudnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi