Viader Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Rafał, lat 19, mieszkam w Jeleniej Górze. Modelarstwem interesuję się od najmłodszych lat a latam od pięciu (RC). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam Kolegę i zaraz na wstępie uprzejmie proszę o zapoznanie się z naszym forumowym regulaminem, a w szczegółności z zasadami dot. umieszczenia avatara. Wg naszych zasad , tu obowiązujących, możesz zamieścić fotę swego lica lub też nie zamieszczać niczego innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam. Pochwal się czym latasz, jaka masz aparaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Obecnie buduję Diablotina 1,5m. Za jakies 2 tygodnie pójdzie w powietrze . Moja obecna aparatura to JR/Graupner Mx12. W swojej "karierze" zbudowałem 2 szybowce, 3 Wicherki 15 i jeden 25, małego fun flya rozp. 1000mm i większego 1300mm "Merlin", kilka Aircombatów, Pipera J3 Cub 2,1m i w seszłym sezonie RWD 8 o rozp. 2,45m Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witamy bardzo serdecznie. Mogę się dowiedzieć skąd masz KIT/plany diablotina? Szukałem po sieci bezowocnie ładny kawałek czasu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Również szukałem po necie i cieniutko... Plany (własność kumpla) zostały wygrzebane z nieistniejącej już modelarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 ja mam plany moze nie są takie dokładne ale są jak ktoś chce to pisac na PW ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.