tomasz.smolarek Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Aż dziwne że nie ma tu jeszcze tematu o "Pucharze Świata FIFA 2014", nazywanym przewrotnie Mistrzostwami Świata. Kto waszym zdaniem wygra finał, i dlaczego Brazylia? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Wcale nie takie dziwne, mnie tak dla przykładu piłka kopana nie interesuje wogóle, wyobraź sobie proszę, że nie wiem nawet kto z kim gra i nie obejrzałem nawet minuty żadnego z dotychczasowych spotkań....i nie zamierzam oglądać też żadnego w przyszłości. Po prostu scyzoryk w kieszeni mi się otwiera na samą myśl o tych wszystkich przekrętach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Mnie polska piłka też nie pociąga, ale w tych mistrzostwach bramki padają piękne i nie wyglądają na ustawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi