Miadzi Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Witam! Jestem początkującym modelarzem. Zbudowałem kiedyś model z balsy z planów z książki "ABC samolotów zdalnie sterowanych przewodnik dla początkujących" Autor Jarosław Kołb. Chciałbym go skończyć, więc udało mi się nabyć korzystnie na allegro aparaturę Art-Tech efly 100b 40Mhz tylko niestety bez odbiornika. Szukałem, oryginalnego odbiornika ale nic sensownego nie udało mi się znaleźć. Tutaj mam prośbę dla doświadczonych kolegów o pomoc w skompletowaniu zestawu odbiornika, 3 odpowiednich serw, regulatora i silnika z śmigłem dla takiego małego samolotu typu slow-fly (jakieś 60 cm rozpiętości) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miadzi Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Widzę, że nikt mi chyba nie pomoże znalazłem coś takiego: http://sell.lulusoso.com/selling-leads/1476438/Art-tech-EFLY-100C-Receiver-Radio-Control.html Może ktoś chociaż mi doradzi jakiego innego odbiornika można użyć żeby był kompatybilny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Adam, a jesteś pewien, że ten nadajnik jest sprawny ? Sam pisze ,że kopiłeś w atrakcyjnej cenie, może warto zainwestować w nowy nadajnik i odbiornik. Będziesz pewien, że sprzęt będzie ok a model nie zgubi zasięgu. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi