Oldeusz Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Witam wszystkich serdecznie. Czytaczem tego forum jestem juz od dawna, ale wobec skromnej wiedzy swojej i ogromu doswiadczenia forumowiczów jakos nie miałem do tej pory odwagi sie odezwac :oops: Wsrod swoich modelarskich osiagniec mam dwa wyeksploatowane Easy Gildery, niesmiertelne Tzagi, oraz umiejetnosci pilota takie ze poza styropian raczej sie nie wychylam Ale przyszla kryska na matyska i zachcialo mi sie do laminatowego kadłuba przyłączyc skrzydla. Reszta w dziale Warsztat. Jakby kto zajrzal i pochylil sie nad pytaniami jakie tam zadam bede wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Witam na forum, Ta twoja wiedza nie jest taka skromna jak piszesz że masz dwa wyeksploatowane EG. Poza tym są takie dyscypliny modelarskie w których tylko pianka i styropian. Dodaj avatar bedzie przyjemniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.