RobUK Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Spoko Mikrus, kupuj szybko elektronike bo zdechnę zanim go zbuduję a ręcznie chyba bym się nie zdecydował tego wszystkiego wycinać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 spokojnie pomaluchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Powoli, uzupełniam elementy, dodałem serwa (tak będą zamontowane - dolny płat) Przygotowałem miejsca dla baterii i ESC. Kadłub jest bardzo pojemny Teraz jeszcze tylko zaplanować podwozie i wyskalować jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Wniosłem kilka poprawek, i tak mniej więcej będzie wyglądał w nowym wcieleniu AMBeR IV - nazwa rozszerzona jeszcze nie upubliczniona Konstrukcja ... jak widać: Sklejkowo-balsowa Rozpiętość 1500mm długość (wyjdzie w praniu - mam nadzieję, że się nie skurczy ) Napęd oczywiście elektryczny (wydłubany z Sbach'a 342 - ten model w wersji 800 EPO ... nie polecam) Zasilanie Lipo 3S 1800mAh Śmigiełko 12x6 ale nic pewnego, dobiorę doświadczalnie. Zamontowane także będzie oświetlenie z NLM'em od Andrzeja vel Andycopter'a (to taka przymiarka na OKO plus circa minus abołt) Oczywiście muszę to wszystko przerzucić z 3D do 2D I do wyrżnięcia które to poczyni w/g wszelkich znaków na niebie i ziemi -> Mikrus .... ale to jeszcze chwilę potrwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 .... jeszcze czekamy ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Nooo i chyba się nie doczekamy albo sam muszę zbudować wycinarkę CNC. Jak w starym powiedzeniu "umiesz liczyć ..... licz na siebie". W związku z zaistniałą sytuacją moje marzenie o AMBeR III Experience w wersji konstrukcyjnej odkładam do emerytury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi