Gotron Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam . Latałem Lamą jakieś 2/3 tygodnie. Starły się zęby od koła zębatego które mają napędzać dolny wirnik. Zdjąłem dolną zębatkę, rozmontowałem wirniki i chciałem się wziąć do usunięcia zepsutej części (to jest ta część, którą muszę zamienić: http://helipad.pl/pl/p/ESL410-Zewnetrzna-os-wirnika-z-kolem-zebatym-Lama-V3%2C-V4%2C-Robins%2C-Comanche%2C-Dauphine/1795 ) ,ale nie potrafię zdjąć przekładni, która jest w środku (tą, którą trzymam ręką ) . Teraz moje pytanie jak zdjąć ten wewnętrzny wirnik? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Moze ten film pomoze : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gotron Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Gościowi na filmie się udało a mi nie chce :? :<nawet przy uzyciu duzej sily wirnik nie wychodzi a wszystko mam rozkrecone jak nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi