filipek Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam wsyzstkich! Nazywam sie filip nie pije od dwóch dni Dołączyłem do tego forum ponieważ mam duże kolekcje po dziadku (głownie kolejka i samoloty). Sam raczej nie bardzo interesuje się modelarstwem i mam zamiar powoli wszystko sprzedawać. Z góry przepraszam za moja ewentualna niewiedze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 I. WARUNKI UCZESTNICTWA I REJESTRACJI NA FORUM.Warunkiem uczestnictwa w forum jest przejście przez proces rejestracji i "przywitanie" się z innymi bywalcami forum.REJESTRACJA NA FORUM.1. Każdy z członków forum zobowiązany jest bezwarunkowo podać następujące dane:- imię- wiek, datę urodzenia- miejscowość pobytu ( zamieszkania)Obowiązek ten dotyczy zarówno użytkowników już zarejestrowanych, jak i nowo przybyłych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipek Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Tak, witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi