arek Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 mam koledzy problem z nadanikiem albo odbiornikiem lub z serwami nie mam pojecia z czym bo za bardzo sie nie znam ale po wlaczeniu nadajnika i odbiornika zaczyna wszystko wariowac lecz nie zawsze co ktorys raz tak sie dzieje i tak latale dopoki sie wczoraj nie rozwalilem zaczol wariwac i pech.wyminialem odbiornik na nowy i tez pare razy zaczol wariowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Jest kilka opcji: -Kwarc uszkodzony, -Nadajnik się rozstroił, -Latasz lub użytkujesz nadajnik w miejscu gdzie są zakłócenia, Dokładniej który nadajnik i odb. Hiteca masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 to może być popalony panel w.cz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ja bym obstawiał 2 opcje albo zaklucenia tzn za blisko nadajnik i odbiornik. Problem z kwarcami. Mialem podobną przygode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.