PilotM Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Witam Wszystkich, Załączam stronę która została zaprojektowana i napisana przez jednego z Modelarzy, kto napisał myślę że będę miał możliwość przedstawić i podziękować podczas pikniku. Więc teraz dla uproszczenia wszystkie informacje na temat Pikniku Żar 2014 w jednym miejscu. Piknik zbliża się wielkimi krokami więc jeszcze raz wszystkich bardzo serdecznie zapraszam. Jest obecnie sporo zgłoszeń uczestników to cieszy bo pierwszy raz organizowany jest w innym wydaniu niż był do tej pory. http://www.rcpiknik-zar.eu/index.php/pl/ Pozdrawiam Marek Sroka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Witam, No mam mały rekord w zgłoszeniach na Piknik Żar 2014 nie chcę zapeszać ale pogoda ma być pilotów nie brakuje na tą chwilę przekraczamy liczbę pilotów 40 osób. Wiele osób nie wysyła zgłoszenia a zapowiada telefonicznie że będzie. Więc zabawa będzie super. Proszę przesyłajcie choć info emeliem . Już dzisiaj dziękuję wielu z Was za pomoc w organizacji. Zapraszam Serdecznie wszystkich każdy może latać to Piknik nie zawody więc pakujcie modele i apki w sobotę i niedzielę na Żar . Będę w tym tygodniu na bieżąco informował na portalu o wszystkim. W razie pytań proszę dzwonić pisać jestem do Państwa dyspozycji. Osobiscie na Górze Żar pojawię się w piątek o godzinie 9.00. Miejsce gdzie dokładnie będzie można mnie zastać podam jeszcze w tym tygodnia, ale będzie ono oznaczone. Pozdrawiam Marek Sroka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi