polpakpol Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 http://abc-rc.pl/Concept-EDF-50-ARTF Mam go w planach kupić jako pierwszy EDF, miał ktoś z tym czymś już do czynienia ?? Model za 400zł gotowy do lotu (potrzebna własna aparatura) Turbina będzie pewnie do wyważenia, kadłub do drobnych poprawek ale: W komlecie jest LiPolek 3S 850mAh 20C Regiel 20A. I serva. Turbinka 50mm Rozpiętość 650mm Niestety nic więcej nie wiem na jego temat, jaka prędkość, opinie itp. Miał to ktoś lub widział na własne oczy jak toto lata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Według mnie ten modelik jest nic nie wart, ponieważ lipol 850mah? Polecisz i zaraz wylądujesz. Na 100% turbinka będzie słabej jakości, regiel też bardzo mały. Zastanów się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Dlatego założyłem ten temat, wiedziałem że to chińskie badziewie a regiel powinien być minimum 80A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Nie przy 50mm myślę, że ok 30A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 zwróć uwagę na rodzaj użytego materiału wydaje się że jest to zwykły styropian a nie epp... w abc na wyprzedaży mają jety f5 miałem to w ręku zwykłe styro tylko z formy ciśnieniowej... nawet piszą że to "epo" a nie "epp" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi