polpakpol Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 http://abc-rc.pl/Concept-EDF-50-ARTF Mam go w planach kupić jako pierwszy EDF, miał ktoś z tym czymś już do czynienia ?? Model za 400zł gotowy do lotu (potrzebna własna aparatura) Turbina będzie pewnie do wyważenia, kadłub do drobnych poprawek ale: W komlecie jest LiPolek 3S 850mAh 20C Regiel 20A. I serva. Turbinka 50mm Rozpiętość 650mm Niestety nic więcej nie wiem na jego temat, jaka prędkość, opinie itp. Miał to ktoś lub widział na własne oczy jak toto lata ?
MZWBPiotr Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Według mnie ten modelik jest nic nie wart, ponieważ lipol 850mah? Polecisz i zaraz wylądujesz. Na 100% turbinka będzie słabej jakości, regiel też bardzo mały. Zastanów się
polpakpol Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Opublikowano 14 Lipca 2014 Dlatego założyłem ten temat, wiedziałem że to chińskie badziewie a regiel powinien być minimum 80A
bandyr Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 zwróć uwagę na rodzaj użytego materiału wydaje się że jest to zwykły styropian a nie epp... w abc na wyprzedaży mają jety f5 miałem to w ręku zwykłe styro tylko z formy ciśnieniowej... nawet piszą że to "epo" a nie "epp" ...
Rekomendowane odpowiedzi