shen Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Krótko streszcze z głupoty klikłem na regulatorze setup i model dostał świra (przy skrętach w miejscu model skręca i dodaje gazu ) potrzeba mi pomocy w zaprogramowaniu go od nowa niestety nie wiem jaki to regulator ponieważ model został kupiony w kawałku. Postaram sie umieścić zdjęcia bo może one pomogą (Nie mam zielonego pojęcia czy to właśnie regulator nie działa poprawnie bo na aparaturze zamiast 3 diod pali się jedna. Podejrzewam że to regulator gdyż zanim sie nim pobawiłem wszystko działało poprawnie.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 naładuj nadajnik bo masz rozładowany i sprawdzi jeszcze raz czy działa wszystko poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shen Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 nie sądzę żeby to o to chodziło bo elegancko naładowałem wszystko ale i tak sie chrzani... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Napisz co to za aparatura , co to za regulator ..... zasilanie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shen Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 sie robi: regulator : DIGITAL CONTROLER LS --LM406FB odbiornik w modelu : Digital radio DR-R102-06 kontaktuje na 27MHz AM bateria : 1800 mAh o silniku nie mam pojęcia (ilu zwojowy) no i pilot do tego.. (zasilany paluchami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptyszoni Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 pewnie masz HBX ja też mam , powinieneś dostać do niego instrukcję po polsku i tam jest jak ustawić ja też ustawiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 przy skrętach w miejscu model skręca i dodaje gazu a mnie to wyglada na jakiś mixer bo co ma wspólnego w regulatorze kierunek do gazu :crazy: . Regulator zamienia proporcianalny sygnał pochodzący z odbiornika na proporcionalne zwiekasznie przepływu prądu a co za tym idzie obrotów silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.