shen Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Krótko streszcze z głupoty klikłem na regulatorze setup i model dostał świra (przy skrętach w miejscu model skręca i dodaje gazu ) potrzeba mi pomocy w zaprogramowaniu go od nowa niestety nie wiem jaki to regulator ponieważ model został kupiony w kawałku. Postaram sie umieścić zdjęcia bo może one pomogą (Nie mam zielonego pojęcia czy to właśnie regulator nie działa poprawnie bo na aparaturze zamiast 3 diod pali się jedna. Podejrzewam że to regulator gdyż zanim sie nim pobawiłem wszystko działało poprawnie.)
Mateusz17bl Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 naładuj nadajnik bo masz rozładowany i sprawdzi jeszcze raz czy działa wszystko poprawnie
shen Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Opublikowano 12 Marca 2008 nie sądzę żeby to o to chodziło bo elegancko naładowałem wszystko ale i tak sie chrzani...
czhomik Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Napisz co to za aparatura , co to za regulator ..... zasilanie ....
shen Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Opublikowano 12 Marca 2008 sie robi: regulator : DIGITAL CONTROLER LS --LM406FB odbiornik w modelu : Digital radio DR-R102-06 kontaktuje na 27MHz AM bateria : 1800 mAh o silniku nie mam pojęcia (ilu zwojowy) no i pilot do tego.. (zasilany paluchami)
Ptyszoni Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 pewnie masz HBX ja też mam , powinieneś dostać do niego instrukcję po polsku i tam jest jak ustawić ja też ustawiałem
meloow Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 przy skrętach w miejscu model skręca i dodaje gazu a mnie to wyglada na jakiś mixer bo co ma wspólnego w regulatorze kierunek do gazu :crazy: . Regulator zamienia proporcianalny sygnał pochodzący z odbiornika na proporcionalne zwiekasznie przepływu prądu a co za tym idzie obrotów silnika.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.