Daniel_SGM Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam. Nazywam się Daniel Nicewicz (rocznik 1978) i mieszkam w Siedlcach. Modelarstwo jako hobby zaszczepił we mnie Ojciec już w szkole podstawowej. Razem kupowaliśmy w Składnicy Harcerskiej modele do samodzielnego składania i robiliśmy je w piwnicy, w tajemnicy przed Mamą (była bardzo przeciwna tym naszym zajęciom). Było to wiele lat temu i nie była wtedy dla nas dostępna dobra aparatura i wyposażenie do tych modeli, więc one nigdy nie latały. Kilkanaście lat nic nie robiłem w tym kierunku, aż w końcu w 2012 roku powróciło zainteresowanie. Od dłuższego czasu anonimowo śledzę temat na Waszym forum, w końcu postanowiłem się zarejestrować. pozdrawiam serdecznie, Daniel Zapomniałem napisać czym latam, a więc na razie są to modele piankowe, głównie firmy Multiplex: m.in. Minimag (sprzedany), Acromaster (aktualnie mój główny model), Parmkaster (kolegi), Extra 300 (ojca) Mam też Eurofightera 2xEDF (kadłub laminat + skrzydło styro) i kilka innych modeli. Ogólnie interesują mnie głównie modele akrobacyjne oraz wszystko co szybko lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi