medyko Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Wraz z synem , czarkosiem a także naszym wspólnym kolegą z Jesenika, odwiedziliśmy w tym roku tę sławną imprezę modelarską na Morawach. Oczywiście wziąlem w niej udział z moim L-39 w imieniu kolegów z lotniska w Kosorowicach jak i w koszulce z logo naszego lokalnego forum ossm.pl. Jak zawsze brak słów, by wyrazić swoje uznanie dla czechów za organizację i reprezentowany poziom modelarstawa na tego typu zlotach .Myśle że zdjęcia mówią za siebie, zapraszam do obejrzenia i pozdrawiam ! Dodam tylko że te profesjonalne zdjęcia nie są mojego autorstwa, a zostały mi udostępnione za sprawą przyjeciela, dzieki Alesz! https://picasaweb.google.com/1169985002 ... rCzech2014i
Arkos Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Medyk ... jak zwykle zaskakujecie. Moje gratulacje za odwage i udzial jako jedyny reprezentant z Polski. Dzieki, ze tacy Polacy jeszcze sa i pokazuja sasiadom z za miedzy, ze tez potrafimy latac i to niezle. P.S. Moj jet juz gotowy do lotu. Moze w sobote uda sie poleciec, ale to z samego rana bo reszta dnia juz niestety zaplanowana.
Rekomendowane odpowiedzi