medyko Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Wraz z synem , czarkosiem a także naszym wspólnym kolegą z Jesenika, odwiedziliśmy w tym roku tę sławną imprezę modelarską na Morawach. Oczywiście wziąlem w niej udział z moim L-39 w imieniu kolegów z lotniska w Kosorowicach jak i w koszulce z logo naszego lokalnego forum ossm.pl. Jak zawsze brak słów, by wyrazić swoje uznanie dla czechów za organizację i reprezentowany poziom modelarstawa na tego typu zlotach .Myśle że zdjęcia mówią za siebie, zapraszam do obejrzenia i pozdrawiam ! Dodam tylko że te profesjonalne zdjęcia nie są mojego autorstwa, a zostały mi udostępnione za sprawą przyjeciela, dzieki Alesz! https://picasaweb.google.com/1169985002 ... rCzech2014i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Medyk ... jak zwykle zaskakujecie. Moje gratulacje za odwage i udzial jako jedyny reprezentant z Polski. Dzieki, ze tacy Polacy jeszcze sa i pokazuja sasiadom z za miedzy, ze tez potrafimy latac i to niezle. P.S. Moj jet juz gotowy do lotu. Moze w sobote uda sie poleciec, ale to z samego rana bo reszta dnia juz niestety zaplanowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi