uran4 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Witam Mam kłopot z zaprogramowaniem regulatora Hitec EZX-R - po wciśnięciu przycisku setup nie wydaje sygnału dźwiękowego, (jak w instrukcji) tylko miga mu dioda kolorem zielonym w trzybłyskowych sekwencjach. Po włączeniu w normalnym trybie zapala mu się dioda na czerwono, pracuje normalnie (tj. w trybie dwukierunkowym), jednakże w czasie pracy silnika piszczy. Konfiguracja: Silnik Permax 400 regulator Hitec EZX-R apa - Sanwa VG 6000 (również latam ;-) Pytania: Czy ma piszczeć podczas pracy? W położeniu gazu na "0" siedzi cicho ;-) Może przycisk setup trzeba trzymać wciśnięty przy programowaniu? I już nie wiem co... Pozdrawiam - Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 On piszczy na niskich obrotach. Im wyższe obroty tym bardziej cichnie (tak mi się wydaje). Tak przynajmniej ma mój egzemplarz. Tylko ja mam chyba Pro o ile to się czymś różni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.