dWhite Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Witam, mam na imię Dawid. 23 lata. Modelarstwem zajmuje się od ponad 10 lat. Pierwsze modele redukcyjne dostawałem od babci xD i tak przygoda z plastikami ciągnie się do chwili obecnej. W miedzy czasie trochę eksperymentowałem w szkutnictwie łącząc je też z ciekawą dziedziną modelarstwa jaką jest modelarstwo zapałczane jednak po czasie frustracja z trudnościami w odwzorowania skali jaka niesie za sobą wymuszony rozmiar zapałek zmusił mnie do zaprzestania tej przygody po 2 okrętach. W tym samym czasie narodził się pomysł żeby fajnie by było tchnąc trochę ducha w te wehikuły które stoją na półkach. Tak wiec RC chodziło za mną dłuższy czas, ciągle zastanawiałem się i bałem samolotów (prawdę mówiąc nawet w modelarstwie redukcyjnym nigdy nie lubiłem ich za bardzo) wiec raczej skłaniałem się do budowy czegoś poruszającego się bliżej ziemi jednak po namowach w Sklepie Modelarskim z początkiem wakacji ruszyła budowa FunFly'a - budowa bo to jest tak naprawdę to co kocham w modelarstwie, a z lataniem? zobaczymy jak wyjdzie rozbije się to trudno kiedyś się nauczę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Dawid Biały ? Kolejne konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dWhite Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Tamto konto można usunąć, albo proszę o powiedzenie gdzie znajdę taką opcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi