Boogie Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Dokladnie. O to chodzi, zeby zachowac jak najbardziej geometrie ukladu i jak najlepiej przekazac moment z serw na stery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freeze-F1 Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Ja nie mówie ze mówisz źle Mario tylko poprostu ja chciałem zrobic model który bedzie latał PRAWIE tak samo dobrze jak te wszystkie inne deski 3d indoory itp. Poprostu chciałem zeby ten model troche lepiej sie prezentował. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freeze-F1 Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 MAM tytaj filmik z oblotu drugiego tylko nie mam pakiety 11.1V a na 7.4 silnik nie ma wystarczajacego ciagu i dlatego takie słabe latania ale mozna zauwazyc jak model sprawuje sie w locie:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 No pięknie lata, tak majestatycznie Az samo ciśnie mi sie na usta "Pamiętaj lataj zawsze nisko i powoli Model bomba choc to nie moja liga. Gratulije udanego latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 widać że brakuje mu pałeru, przy pakiecie 3s fajniej lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.