slovek Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Witam, mam na imię Sławek modelarstwem interesuję się od dawna - jednak dopiero od roku staram się coś robić realnie. Posiadam Bixlera z HK i aparatuę FS-TH9X niestety mimo że mam go od poprzednich wakacji miałem raptem jedną poważniejszą próbę latania (7-8 któtkich lotów) zakończoną dość szczęśliwym kretem - świeżo przeorane pole + trafiłem centralnie dziobem w ziemię - skrzydła na szczęście nie ucierpiały. To wszystko z braku doświadczenia i umiejętności właściwego wytrymowania modelu - kret nastąpił po zmianie kilku parametrów na raz - samolotu nie dało się w żaden sposób kontrolować. Na forum mam nadzieję znaleźć kogoś kto pomógłby mi ustawić model. - mam nadzieję na kontakt z modelarzami z mniej lub więcej mojej okolicy: Lubliniec, Częstochowa, Tarnowskie Góry, Gliwice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Sławku, witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi