Grzechu Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 witajcie! Szukam osób z woj.podlaskiego, okolice Ełku, Grajewa itp, Białystok niestety daleko odemnie - 80km... jest ktoś taki? Zawsze mam pecha, mój rejon jakiś pusty jest :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 A gdzie sam konkretnie mieszkasz? Bywam tam na urlopach i latam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Grajewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 No to do Olecka jest kawałek. Wstaw Grajewo do profilu,może wtedy szybciej nawiążesz kontakt z kimś jeszcze z okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witam. Ja mieszkam w Łomży i muszę powiedzieć ze jest nas tutaj nie mało:P wiec fajnie nam sie lata możesz sie kiedyś wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 mało ale zawsze ktoś, u mnie w mieście ani jednej osoby prócz mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.