vviktor Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Witam koleżanki i kolegów, Modelarstwo rozwija się we mnie od niedawna (pół roku). Zacząłem od modelu Easy Glider Pro (który już wielokrotnie był reanimowany po tragicznych w skutkach kretach). Pierwsze loty mam już za sobą i czuję się całkiem swobodnie latając nawet w warunkach silniejszego wiatru (subietywna ocena). Każda moja "porażka" zmusza mnie do bardziej szczegółowego podchodzenia do tematów związanych z elektroniką RC oraz konstrukcjami samych modeli. W obecnej chwili (czekając na dostawy z HK) postanowiłem wskoczyć na głębszą wodę i rozpocząłem budowę modelu ESA WWII (za namową lokalnych wyjadaczy) oraz trenerka STC z depronu, który wybrałem sam jako kolejny model po EGP i pierwszy do całkowicie samodzielnej budowy. Co będzie dalej zobaczymy.... Grześ
Zefirek Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 I. WARUNKI UCZESTNICTWA I REJESTRACJI NA FORUM.Warunkiem uczestnictwa w forum jest przejście przez proces rejestracji i "przywitanie" się z innymi bywalcami forum.REJESTRACJA NA FORUM.1. Każdy z członków forum zobowiązany jest bezwarunkowo podać następujące dane:- imię- wiek, datę urodzenia- miejscowość pobytu ( zamieszkania)Obowiązek ten dotyczy zarówno użytkowników już zarejestrowanych, jak i nowo przybyłych.
vviktor Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Opublikowano 25 Lipca 2014 Już się poprawiłem i uzupełniłem wiek.
Rekomendowane odpowiedzi