vviktor Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Witam koleżanki i kolegów, Modelarstwo rozwija się we mnie od niedawna (pół roku). Zacząłem od modelu Easy Glider Pro (który już wielokrotnie był reanimowany po tragicznych w skutkach kretach). Pierwsze loty mam już za sobą i czuję się całkiem swobodnie latając nawet w warunkach silniejszego wiatru (subietywna ocena). Każda moja "porażka" zmusza mnie do bardziej szczegółowego podchodzenia do tematów związanych z elektroniką RC oraz konstrukcjami samych modeli. W obecnej chwili (czekając na dostawy z HK) postanowiłem wskoczyć na głębszą wodę i rozpocząłem budowę modelu ESA WWII (za namową lokalnych wyjadaczy) oraz trenerka STC z depronu, który wybrałem sam jako kolejny model po EGP i pierwszy do całkowicie samodzielnej budowy. Co będzie dalej zobaczymy.... Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 I. WARUNKI UCZESTNICTWA I REJESTRACJI NA FORUM.Warunkiem uczestnictwa w forum jest przejście przez proces rejestracji i "przywitanie" się z innymi bywalcami forum.REJESTRACJA NA FORUM.1. Każdy z członków forum zobowiązany jest bezwarunkowo podać następujące dane:- imię- wiek, datę urodzenia- miejscowość pobytu ( zamieszkania)Obowiązek ten dotyczy zarówno użytkowników już zarejestrowanych, jak i nowo przybyłych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vviktor Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Już się poprawiłem i uzupełniłem wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi