eze Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Mam pytanie czy ktos w pl lata z takim dziwadlem zamiast tlumika .Strasznie jarają mnie tak szybkie modele ,chcialem sie zorientowac jak to ugrysć Link do filmu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Tak. Kup, zamontuj i lataj - dość proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 armand, Mysle ze dasz rade mi oblatac .. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Jasne, wcale aż tak szybko nie latał :wink: Jest coś takiego jak gaz - nie ma obowiązku latać od razu na pełnym gazie. Pobaw się pomiarem prędkości z filmu ciekawe - ile leciał?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Dokladnie nie wiem jaka jest zasada ale moze ktos z forum ma glowe do tego i obliczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.