Karolek Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Hej, poszukuję planów narysowanych z głową, które po wycięciu będą się składać jak puzzle, np jak modele artexu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Oj kolego, nie takie to proste. Mało kto dzieli się takimi plikami. Co prawda ja publikowałem swoje ale już mi przeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Nie do znalezienia . Już to przerabiałem. Nawet jak coś się trafi to i tak z błędami i trzeba nad tym siedzieć. A już takich ala Artex nie widziałem w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Niestety, nie udostępniam już plików. Opracowanie modelu pod laser, nie rzadko dużo lepiej opracowanego i bardziej zaawansowanego niż Kity Artexu (nie ujmując nic firmie Artex oczywiście) to kilkadziesiąt godzin spędzonych przed komputerem, próbne cięcia i poprawianie plików. Nic więc dziwnego że tych projektów w necie nie ma. Zdarza się że ktoś takie pliki wykorzystuje potem w celach komercyjnych co nie jest legalnym procederem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucha Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jak widze co ludzie robia z cudza praco to az rece opadaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 zwłaszcza ze jest taki 1 kolo na forum nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi