rcflyer Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witam i pytam o opinie odnosnie Spektrum DX 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoSto Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Mam i uzywam od kilku miesiecy, po upgrade oprogramowania i plikow dzwiekowych radio dziala fantastycznie. W100% spelnia moje oczekiwania. Dokupilem sobie modul vario do telemetrii i uzywam go w motoszybowcu...... gra fajnie. To co mnie zaskoczylo to oprogramowanie ktore jest bardzo intuicyjne, bo poprzednio uzywalem JR Propo i juz tamto radio wydawalo mi sie przyjazne w obsludze. No i na plus jest do tego radia instrukcja w jezyku polskim i mnostwo filmikow na YT pokazujacych co i jak zrobic Po prostu porzadne solidne radio 9-cio kanalowe Przemosto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcflyer Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Mam i uzywam od kilku miesiecy, po upgrade oprogramowania i plikow dzwiekowych radio dziala fantastycznie. W100% spelnia moje oczekiwania. Dokupilem sobie modul vario do telemetrii i uzywam go w motoszybowcu...... gra fajnie. To co mnie zaskoczylo to oprogramowanie ktore jest bardzo intuicyjne, bo poprzednio uzywalem JR Propo i juz tamto radio wydawalo mi sie przyjazne w obsludze. No i na plus jest do tego radia instrukcja w jezyku polskim i mnostwo filmikow na YT pokazujacych co i jak zrobic Po prostu porzadne solidne radio 9-cio kanalowe Przemosto Witaj Ja posiadam Spektrum DX9 od marca i jestem nowym nadajnikiem zachwycony. Mam tez MZ24 HoTTa ale uwazam ze Spektrum dzieki swoimi mozliwosciami ( komendy glosowe, bardzo wygodne trzymanie w reku , krotka antena , przystepne oprogramowanie i super fajne i proste update przy pomocy karty SD) Moze z czasem bedzie wiecej fajnych sensorow ale mysle ze te najbardziej potrzebne sa juz dostepne ) Wiesz moze gdzie moge dostac instrukcje po polsku np. w PDFie. Mam instrukcje po niemiecku ale mimo wszystko polski jest polski Porownujac telemetrie w MZ 24 i DX9 to bardzo mi sie podobaja komendy calymi zdaniami jak w Spektrum Np. ten model na zdjeciu profilowym ( zolte skrzydlo) mialem juz w nim zamontowana telemetrie z MZ24 HoTTa ale najbardzie fajnie mi sie lata z telemetria Spektrum DX9 - uzywam w tym modelu sensor napiecia akumlatora napedu i wysokosiomierz i to juz daje mi komfort latania pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoSto Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Witaj Ja posiadam Spektrum DX9 od marca i jestem nowym nadajnikiem zachwycony. Mam tez MZ24 HoTTa ale uwazam ze Spektrum dzieki swoimi mozliwosciami ( komendy glosowe, bardzo wygodne trzymanie w reku , krotka antena , przystepne oprogramowanie i super fajne i proste update przy pomocy karty SD) Moze z czasem bedzie wiecej fajnych sensorow ale mysle ze te najbardziej potrzebne sa juz dostepne ) Wiesz moze gdzie moge dostac instrukcje po polsku np. w PDFie. Mam instrukcje po niemiecku ale mimo wszystko polski jest polski Porownujac telemetrie w MZ 24 i DX9 to bardzo mi sie podobaja komendy calymi zdaniami jak w Spektrum Np. ten model na zdjeciu profilowym ( zolte skrzydlo) mialem juz w nim zamontowana telemetrie z MZ24 HoTTa ale najbardzie fajnie mi sie lata z telemetria Spektrum DX9 - uzywam w tym modelu sensor napiecia akumlatora napedu i wysokosiomierz i to juz daje mi komfort latania pozdrawiam Ja dostalem polska instrukcje razem z zakupem w scorpio polska Przemosto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi