Bartoszko Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Jestem modelarzem z 20 letnim doświadczeniem. zajmuję się głównie modelami śmigłowców, jednak przez sentyment do starych czasów, kiedy było dostępne tylko modelarstwo tradycyjne - postanowiłem powrócić częściowo do tego pięknego hobby. Mam za sobą pewien dorobek modelarski, jednak najcenniejsze jest dla mnie modelarstwo "od podstaw". Interesują mnie przede wszystkim makiety. Pozdrawiam wszystkich, Bartoszko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 witam i życzę owocnej pracy z forum :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Również witam na forum :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.