buri97 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Witam Mam problem z zasilaniem w mojej aparaturze w/w. Mianowicie podłaczam lipola 3s 850 mah w pełni naładowanego imaxem B6 a dioda stanu naładowania nadajnika ciągle świeci na czerwono. Próbowałem takze z drugim lipolem 3s 1350 mah ciągle to samo. Pozdrawiam Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Przybyła Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Jak rozwiązałeś przejściówkę pomiędzy pakietem a gniazdem w aparaturze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buri97 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 banalnie,rozkręciłem apke , odciąłem kable od koszyczka na aa(czerwony i czarny) i przylutowałem do nich wtyczkę jst i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Przybyła Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Wcześniej z koszykiem było OK? Pakiety na pewno 3S, a nie 2S? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi