throd Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Mam nastepujace pytanie. Posiadam aerograf jak w tytule z dysza 0,2 oraz sprezarke ma 1000 znana z alllegro. Czy ktos malowal takim zestawem i jak mniej wiecej wymieszac farbe z rozpuszczalnikiem? Jakie proporcje? Farby to pactry dawalem pol na pol i sie skubaniec zapychal, czystym rozpuszczalnikiem daje piekna linie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Hmmm tutaj chyba eksperymentalnie , ponieważ wszystkie opisy jakie znalazłem to : - gęstość mleka - gęstość śmietany cokolwiek to znaczy dla farby :shock: Ja mam kompresor z lodówki + aero chińczyka i farbę robię naprawdę rzadką - ale nie mam regulacji ciśnienia - biorę tyle ile kompresorek daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.