baciany Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Witam. Jestem zainteresowany sklejeniem modleu marki Guillows i oczywiście ma to być Spitfire. Jestem zaciekawiony opiniami na temat wykonania, wytrzymałości takich modeli oraz ich własciwości lotnych (jako gumówka oraz konwersja RC). Co jest mi potrzebne do sklejenia takiego modelu? Domyślam się że jakiś klej :] Jaki klej by tu się spasował, ewentualnie czym to potem pomalować :] Na początek chcę skleić i ulotnić (jako gumówka) a potem dopiero nadać temu jakiś kolor :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Przecież na forum, masz kolego wszystko opisane np. tu... http://pfmrc.eu/index.php?/topic/42469-cessna-180-guillows-konwersja-na-rc/?hl=guillows Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Nie wszystkie szczegóły tam znajdę Np. obawiam się (patrząc na grubość materiałów) że po pierwszym locie (wersja gumówkowa) z tego samolotu zostaną wióry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi