saj Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witam kolegów, mam taki problem związany z regulatorem - wg tego, co na nim widać jest to TeamOrion Vortex 10mt. Nie mam do niego instrukcji, a poszukiwania w sieci spełzły na niczym - raczej jest to jakiś stary model, bo znajduję jedynie manuale do nowszej wersji o tej samej nazwie (wyposażonej w wiatrak i wg opisu programowalnej jedynie dedykowanym urządzeniem pt. Programming Box). Potrzebuję zweryfikować / przestawić ustawienia dotyczące odcięcia / ograniczenia mocy silnika przy spadku napięcia zasilania. Moim zdaniem w tej chwili odcięcie następuje przy zbyt wysokim napięciu (około 3,8 / cela). Regulator daje się wprowadzic w tryb programowania poprzez przestawienie dźwigni gazu na aparaturze na max. Potem następują niezrozumiale dla mnie z racji braku instrukcji (oraz zapewne doświadczenia) serie pisków. Czy ktoś jest w stanie mi ewentualnie pomóc, może ktoś ma do tego regulatora instrukcję? Może te sekwencje są w jakiś sposób zestandaryzowane, o czym nie wiem? Tu na wszelki wypadek zdjęcie wspomnianego urządzenia: pzdr, z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi