Kaper Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 ... Pytacie skąd się wziąłem? Jestem wesoły Kaper ... Część użytkowników już mnie (co najmniej wirtualnie) zna, bo od prawie 10 lat biorę dość aktywny udział w życiu internetowej społeczności modelarskiej. Na początku na preclu (grupa dyskusyjna pl.rec.modelarstwo), potem własne strony www.depron.prv.pl, później "zbrojne ramię precla" czyli www.modelarstwo.org.pl, a potem różne fora. A teraz można mnie spotkać także na PFMRC. Generalnie - jestem bardziej "lataczem" niż "dłubaczem". To by może było na tyle tego monologu. ... nie mam na przedmieściu domku, ale mam trochę modeli RC w stanie lotnym (ew. pławnym bądź jezdnym :wink: ) ----------------------------------- Serdecznie pozdrawiam użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witam i pozdrawiam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witam ! Dzięki Tobie Kaper stawiałem pierwsze kroki "w powietrzu". Rewelacyjna stronka ... Ptasio, inne deproniaki ... cała reszta :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Również witam na forum :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witaj jeszcze paru "osobników" dołączy i będą w zasadzie "wszyscy święci"modelarskiego światka. Piękną "rzecz " masz na szyi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 No jeszcze tylko Ciebie Kaper nam tu brakowało A tak na serio "dlaczemu" tak późno ? No i oczywistym jest że zapraszamy Cie również do grona DEBILI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaper Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 No, no, dzięki, dzięki za tak gorące, ba - wręcz masowe, powitanie. Zaczemu-poczemu - forów u nas dostatek, a czasu nie za wiele. Szczerze mówiąc, poczytywałem chwialmi, ale się nie zdradzałem Tym, co przelało czarę (ale bynajmiej - nie goryczy) było masowe zapisanie się "grupy eftrzya". A na szyi ulubiony bufet, który tak dostojnie komponuje się nie tylko z szyją, ale niżej dobrze się wspiera o słuszny brzuch Ja nie jestem wojującym depromaniakiem. Balsa mnie nie mierzi, ino z czasem jest zwykle kiepsko. Ostatnio zresztą z "szybkich" materiałów częściej korzystam z EPP niż z depronu. Pozdrawiam, Kaper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witam i dziękuję za wszystko, czego mogłem się od Ciebie nauczyć. Twoje strony depronowe inspirowały mnie, oraz pewnie setki innych zapaleńców. Myślę, że od wielu osób już teraz należy Ci się serdeczne dziękuję ! Cieszę się, że do nas dołączyłeś - Twoich dłużników z pewnością przybędzie Przy okazji. Tym, co przelało czarę (ale bynajmiej - nie goryczy) było masowe zapisanie się "grupy eftrzya". Dawno temu wiedziałem, że nieprzyjęcie do klubu mistrzów Ś. nie było dobrym posunięciem Pewnie jest taka prawidłowość, że każde forum ma swoje 5 minut. Teraz wypadło na pfmrc, więc wykorzystujmy ten czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Dawniej i forum Alexa. O tak, dzięki panu i ja się zacząłem na poważnie interesować tym. Wiele rzeczy sie dowiedziałem u pana, potem szukałem tej "świętej" strony ale jakoś nie znalazłem, dopiero niedawno. Serdeczne dzięki za wszystko :wink: Szkoda że pan zaprzestał "działania" strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 No widze wreszcie ze ktos z okolic sie odezwal i daje znaki zycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Cześć Kaper, miło Cię tu widzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaper Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 I Ciebie Marku również. Pozdrawiam serdecznie, Kaper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.