Szymon3069 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Witam! mam pytanie otóż: Zamierzam zrobić łódkę zanętową która będzie działała pod nadzorem 2 silników i jak wiadomo potrzebne są 2 regulatory napięć.Mam pytanie czy mogę zakupić 2 takie? http://www.modelarski.com/produkt-Regulator_15A_dwukierunkowy_%C5%BC%C3%B3%C5%82ty_,4507.html i po prostu je podłączyć czy jeden musi być bec a drugi nie? wytłumaczcie mi bo jestem zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Jakie masz silniki w łodzi ?? BEC to układ który zmienia napięcie akumulatora (12V) w tym przypadku na 5V i takim obniżonym napięciem zasila się serva oraz odbiornik, chociaż w łodzi serva mogą być na napięcie np. 6-7V tego nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Mam silnik 500 e 12 v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi