mayo Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 od zawsze wiedziałem, że jakoś bardziej mnie ciągnie do "latania" niż "jeżdżenia" ale po zobaczenie tego naszły mnie pewne wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 ozesz kurczaczek ale machina a te rozmiary to chyba 1:1 ? fajne! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To przecież ma rozmiary 1:1, bo to zwykły samochód, z zamontowanymi odpowiednimi siłownikami i sterowany RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 fajne moze sobie taki sprawimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.