Pester Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witam czy mógłby ktoś napisać jakiej firmy poleca* serwa,silnik,odbiornik,pakiet Li Po i regulator obrotów do budowy zefirka. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Maciek . *Prosiłbym o linki do produktów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 A gdzie moja lista ? ;D Napisz ile masz kasiorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K. Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Jest w temacie koszt budowy: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/48003-koszty-budowy-zefirka/ Ja bym radził koledze założyć jeden temat np "Zefirek-mój pierwszy model" i poprosić moderatora i usunięcie pozostałych tematów. Przynajmniej wszystko będzie w jednym miejscu i nie będzie to zbytnio zaśmiecało forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Aaa to jest drugi temat Popieram kolegę wyżej, w 1 temacie szybciej otrzymasz pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi