herhor67 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Witam!Jestem początkującym w dziedzinie modeli RC (latających).Zastanawiałem się nad takim czymś jak VOLITATION 9053Co o tym myślicie? Cena chyba nie jest zbyt duża, ale czy to nie przełoży się na jakość? Może polecacie jakieś inne niedrogie modele dla początkującego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Odnośnik? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Odnośnik? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 Proszę bardzo: http://allegro.pl/super-wielki-helikopter-volitation-9053g-72cm-film-i4500549648.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Nie no całkiem fajna zabaweczka, na pewno będziesz miał sporo funu który skończy się ja wiem ... po tygodniu. Poszukaj modelu pod hasłem wltoys v911 *lub bratnie*. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi