Janus Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Cześć! Jestem Janusz F. urodziłem się w Moskwie, (dzięki temu znam rosyjski). jednak we wczesnych latach dzieciństwa przeprowadziłem się do Szczecina. Chodzę do trzeciej klasy 16 GIm. przy XIII LO. techniką zawsze się interesowałem z wyszczególnieniem wszystkiego co "unosiło" się w powietrzu. :wink: Zaprojektowałem naście wariantów krypteksów. (Patrz "Kod da VInci"), zajmuję się również kryptologią. psychologia też nie jest mi obca. Gram na fortepianie(chodzę do muzycznej szkoły wieczorowej) ze strony modelarskiej: lubię robić i oblatywać różne modele samolotów. Zarówno depronowce, jak i te wykonane z balsy. Ufff! Mam nadzieję że was nie zanudziłem na śmierć Dzięki (zdjęcie stawię trochę później) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ho Ho masz szerokie zainteresowania a my często nieznadujemy czasu żeby się samym modelarstwem zając witamy w naszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.