Aeddin Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witam Brać Modelarską, na imię mam Michał i mam nawrót nieuleczalnej choroby jaką jest modelarstwo . Tym razem w nowej mutacji, czyli lataniu RC. Zacząłem chorować dziecięciem jeszcze będąc i pracowicie budując głównie kartonowe okręty i samoloty, a teraz, po kilku(nasto)letniej przerwie wróciłem do budowania modeli i, co więcej, zamierzam latać! Od dłuższego czasu czytam to forum i dzięki temu, jako pilot-teoretyk mam nadzieję, że to czego się nauczyłem pozwoli mi uniknąć podstawowych błędów kretobójcy. Teraz czekam tylko aż przestanie padać śnieg i nieco ucichnie wiatr (w końcu mamy wiosnę, prawda? ) i ruszam na łąkę oblatywać mój pierwszy szybowiec. Pozdrawiam, Aeddin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witam na forum :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Nooooo modelarstwo to choroba faktycznie nieuleczalna wielu z nas zaczynało od kartonowych modeli i póżniej po wielu latach powracało do modelarstwa by po jakimś czasie wzbic się czymś w pawietrze z lepszym lub gorszym skutkiem witamy wśród nieuleczalnie chorych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Koleżanek to ja tu jeszcze nie spotkałem na forum ale kto wie wkońcu to choroba nieuleczalna :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.