DJDIT Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Witam Posiadam świeżo zakupiony odbiornik Lemon 7kanałowy dokładnie taki: http://www.lemon-rx.com/shop/index.php?route=product/product&path=76&product_id=106 ustawiłem aux 1 +-100% oraz aux 3 tak samo w różnych kombinacjach, z rewersem i bez i za nic nie chce ruszyć stabilizacja, działa sam odbiornik. przestawiałem też switche w pozycje on i off nadal to samo... Proszę o poradę gdzie leży problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Na moje oko ustaw J4 i J5 na ON, J6 na off, potencjometry ustaw na połowę zakresu, zbinduj odbiornik i sprawdź czy działa. Mam stabilizator(bez odbiornika) od orangerx i na sucho działało do modelu jeszcze tego nie wsadzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Adam, jeśli spotkamy się na jakimś zlocie to jestem ci winny złocistego trunku bez ograniczeń ;-) W żuciu nie doszedłbym do tego, żeby zbindować go na ustawieniach AUX 1 i 3 na 50%. Stabilizacja zadziałała zaraz po zbindowaniu. Dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi