Elkojote Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Witam , dostała się w moje ręce nie kompletna motorówka . Braki to nadajnik (być może jeszcze coś ) . Jest to dokładnie ten model http://www.beami-trade.eu/military-rcmodely/Motorovy-clun-NQD-No-757T-6011-d36.htm?tab=description Zrobiłem też zdjęcie elektroniki . Macie może jakiś pomysł jak przywrócić ja do życia ?? Z nadajników mam dx6i ale nie wiem czy to w czymś pomoże trzeba by pewnie wszystkie bety ze środka wyrzucić . Mam tez radio od czołgu jest tam w nim jakiś kwarc jest szansa ze się to zbinduje ?? Po czym poznać jaki kwarc potrzebny ? Zmieniamy go tylko w aparaturze ? czy w odbiorniku też ?? A tu zdjęcie tego co sieci w łodzi : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon220997 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Do motorówki zastosowano prawdopodobnie radio na 27mhz. Układ rx-2b byłstosowany w autach zabawkach na pilota (mamjeszce jedno wlasnie z takim ukladem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi