mrcedes clk Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ktore akumulatory są lepsze Gp czy Sanyo do napędu gdzie płynie prąd o wielkości 40A , które są lepsze pod względem żywoyności i beawaryjności np. zaczynają tracić pojemność itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja miałem pakiecik z ogniw sanyo i świetnie sie sprawowały. Nic nie straciły na pojemności i prądy oddawały takie jak podawał producent. o GP nie będę sie wypowiadał bo nie miałem ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 jeżdżac samochodami 1:10,równiez na torze, mialem styczność zarowno z gp jak i sanyo, Niestety byly to rozne pojemności (3700 i 2400) także zadne porownanie, skoro się roznily parametrami, Mimo wszystko gp mi bardzo długo służyły, nie musialem ich zbyt czesto wyrownywać, jak to mialo miejsce z sanyo, w którym to poszczegolne ogniwa się dośc mocno rozjeżdzały. Ja bym wybrał GP, ale dokladnie pomiary, ktore wydajniejsze, bardziej zywotnie, to juz musi odpowiedzieć ktoś kto mial takie o rownej pojemności i prowadził jakies zapiski z uzytkowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł.X Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam. Od pewnego czasu używam akumulatorów GP NiMH 4300. Nie miałem z nimi jeszcze problemów, a są naprawdę bardzo wydajne prądowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Dominik ( mrcedes clk ) Wstaw prosze fotke zgodna ,tak jak inni. Mam nadzieje ze na fotce to nie Twoja glowa. No chyba ze sie myle :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 proponuje wziąć jeszcze pod lupę akusy Intelecty Do swoich ślizgów Eco Std , Eco Exp używam : 7cell Sanyo 3300 7cell Intelecty 4200 W modelarni mamy akusy GP 3700 ,Sanyo i intelecty i po całym sezonie użytkowania ich ,Intelecty najlepiej wypadały;D trzymają super i naprawde duzo oddaja co chyba jest najważniejsze Chociaż GP też nieźle wypadały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Również jak przedmówca używam intelect'ów w ECO i są to dobre Acu'sy Oddają duże prądy i w ślizgu najlepiej wypadają z tych których używałem :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.