tomekst16 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Cześć są jakieś sklepy modelarskie w Rzeszowie ? (oprócz emodelu którego przenieśli ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Na bernardyńskiej jak dobrze kojarzę ulice jest sklep modelarski. Przede wszystkim redukcja ale RC tez dostaniesz. Obsługa w porządku. E-model szerokim łukiem. A najlepiej sobie wygoglować. To nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebulator Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Na Rejtana naprzeciwko galerii jest sklep ale nie pamiętam nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekst16 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 A najlepiej sobie wygoglować. To nie boli Znajdowało mi tylko emodel ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Nie ma na rejtana sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Sprawdź tam gdzie ja Ci pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi