Gość Anonymous Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 witam nie wiem co napisac jestem załamany zlozylem model z gazety radio control wszystko było dobrze az tu nagle przestał działać odbiornik i nadajnik prosze o pomoc moze wiecie gdzie kupic nadajnik odbiornik i kwarc a niska cene ok 100pln prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill3ro92 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam Prosze oto link do aukcji 115zł kup teraz nadajnik 3ch i odbiornik 4ch + kwarce Pozdrawiam! http://allegro.pl/item334528750_aparatura_jaguar_3ch_27_am_wawa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 ale na pewno bedzie pasowała ja sie na tym nie zanm mam dopiero 9 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill3ro92 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 musi pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 mam dopiero 9 lat to raczej poproś tate żeby poczytał lozylem model z gazety radio control a ile cie kosztowało kupienie wszystkich nr. gazety z samochodem????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 a ile cie kosztowało kupienie wszystkich nr. gazety z samochodem????? lepiej nie pytać Nie porównywalnie dużo do modeli Tamiya, Associated, Xray, Choć dla mlodego adepta sztuki modelarskiej bedzie to lepsze rozwiązanie niz kupno modelu za 700 zł, tak przynajmniej ma na raty, choć nie ukrywam, że jest o wiele gorszej jakosci(2wd, kiepskie plastiki, aparatura N/c, pakiet również niczego sobie ) i o wiele drożej wychodzi, niż wcześniej wspomniane profesjonalne modele z wyższej polki. ja zrezygnowałem po I-szym numerze, po czym dozbierałem do Associated. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz316 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ja wydałem na nio chyba 1500 zł, składałem do numeru 45 (bez numerów tuningowych) i rozpadł mi się: dyferencjał, piasta, luzne skręty są, a części to dostępność: mizerna (tylko są na allegro.pl) ocena autka 3z10 autko: :shock: (wielkie rozczarowanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 wydałem na nio chyba 1500 zł aż mi mowę odjęło a może nie warto już pchać pieniędzy w to autko i kupić coś innego za rozsądne pieniądze ( trwalsze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz316 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 a może nie warto już pchać pieniędzy w to autko i kupić coś innego Że nie warto, to wiem, ale jakbyb kupił nowe, to i tak nie sprzedałbym tego starego, bo niebyło by chętnych raczej na takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.