Emil Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Tak sobie ostatnio przeglądając stronkę http://www.aeronutz.flyer.co.uk/ natrafiłem się tam na takiego małego trenerka : I taki mi pomysł zaświtał że może by go zbudować?? Na kadłub bym dał 1mm balsę. Zrobie go według nastepujących wymiarów : długość 8cm ,a rozpietość 10cm oczywiśćie ze wzniosem.Napędzany będzie silnikiem malutkim 1cmx5mm szczotkowy i śmigło mu dam ,a raczej pozycze od swojego picooZ (chyba się nie obrazi) i skręt mu zrobie taki na stałe ,czyli zrobie ,,krzywy,, statecznik. Może po świętach kupię balse bo jestem pusty to zrobie jak cos to zamieszcze relacje z budowy Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesorek92 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A pokaż tą elektronikę z samochodziku Ile waży ? Zrób fotkę wszystkich elementów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Poz Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 elektronika wazy 7 gram, bo sam ja dalem Emilowi .waga ma dokladnosc 0,1g wiec raczej mozna wierzyc temu wynikowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuti Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Wiesz Emil, może lepiej byłoby się wziąć za budowę jakiegoś normalnego modelu do latania, a nie zakładać co dzień nowe tematy? Ile modelów już zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Jednak tak jak mówiłem po świętach wybiorę się do modelarskiego, i kupię deskę balsy 1mm .Kadłub zrobię z 1mm. Jak zdobędę materiały i jak się prace ruszą to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 I co zbudowałeś już? lata? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.