Majonesz Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Witam wszystkich. Nazywam się Piotrek mam 17 lat. Z modelarstwem mam do czynienia od dość długiego czasu. Do tego typu gospodarowania wolnego czasu zachęcił mnie tata który także jest modelarzem jak i instruktorem szybowcowym, a do założenia konta na forum zachęcił mnie przyjaciel ze szkoły który także jest na tym forum ( Michał K. ) Choć miałem ze 2 lata przerwy wcześniej zrobiłem ( oczywiście z pomocą taty) kilka modeli oldtimerów i zacząłem robić model Spitfire'a ( aktualnie jest projekt zawieszony chociaż mam w niedalekiej przyszłości jego chęć kontynuację co zapewne zamieszczę na forum). Dzisiaj dostałem przesyłkę z ESA PZL-50 Jastrząb którego budowę wstawię w najbliższy weekend . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K. Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 O w końcu Witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi