cobra Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witam, czy może mi któryś z Kolegów doradzić, jak sprowadzić do Polski towar zakupiony w USA? Sklep oczywiście nie realizuje przesyłek do Europy, ale wiem, że są firmy pośredniczące - przesyłające towar do Europy. Czy korzystał ktoś z tego rodzaju usług? Wiem, że najlepszym rozwiązaniem jest znajomy lub rodzina w USA, ale akurat nie mam takiej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Towar mozna wyslac do siedziby Polameru. Tam przepakuja i wysla do Polski. Koszty przesylek jak najbardziej odpowiadajace kieszeni modelarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Dziękuję za odpowiedź. Zakup nie jest modelarski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_s Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jeszcze jest taka stronka ale oni realizują sprowadzanie tylko z ebay.com ale na wszelki wypadek podam : http://kupwusa.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.