cobra Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Witam, czy może mi któryś z Kolegów doradzić, jak sprowadzić do Polski towar zakupiony w USA? Sklep oczywiście nie realizuje przesyłek do Europy, ale wiem, że są firmy pośredniczące - przesyłające towar do Europy. Czy korzystał ktoś z tego rodzaju usług? Wiem, że najlepszym rozwiązaniem jest znajomy lub rodzina w USA, ale akurat nie mam takiej możliwości.
Boogie Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Towar mozna wyslac do siedziby Polameru. Tam przepakuja i wysla do Polski. Koszty przesylek jak najbardziej odpowiadajace kieszeni modelarza.
cobra Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Opublikowano 25 Marca 2008 Dziękuję za odpowiedź. Zakup nie jest modelarski.
Kuba_s Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Jeszcze jest taka stronka ale oni realizują sprowadzanie tylko z ebay.com ale na wszelki wypadek podam : http://kupwusa.pl/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.