Modelarz15 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witam! Nazywam się Daniel i mam 13 lat, mieszkam w Starym Bosewie 80 km od Warszawy od roku latam depronowymi "samolotami" RC, ale tylko P-51 przyżył więcej niż 10 miesięcy. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witamy na forum.(Ja jestem w tym samym wieku, a jeszcze niczym nie latałem :oops: ) PS. Tylko może uzupełnij jeszcze avatar, i zmień miasto :faja: ,wtedy bedzie juz ok :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja jestem w tym samym wieku, a jeszcze niczym nie latałem :oops: ) i czego się wtydzić, ja jestem 5 lat starczy i niczym nie latałem, ale już paka niedługo z UH idzie, a zefirek się robi witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Dzięki za "słowa otuchy" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 siema fajne miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 witam witam fajny avatar!! co to za maszyna lata to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz15 Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witam. To z avatara lata ale tylko w dół, dzięki "ulepszeniom" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 rób zgodnie z planami mniej będzie kretów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.