cobra Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Sprawdziłem następny sklep z HK - rc711.com Na razie niewielki zakup testowy. Sposób płatności jak w UH (PayPal), paczka (Registered AirMail) szybko doszła - zakup 19.03, graty w domu 25.03. Oferta raczej dla helikopterowców, chociaż nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 a link?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 a link?? A google??? Co tam kupowales? Bo ceny widze "takie sobie" oprocz kilku rzeczy. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A google??? zablokowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Kupowałem u nich parę miesięcy temu Lamkę v3 i parę drobiazgów do niej. Płaciłem PayPalem. Oprócz tego że paczka szła długo (ok 2tyg. ale to pewnie nasza kochana poczta przetrzymała) nie ma się do czego przyczepić. Nie wiem jak teraz, wtedy za mikro-śmigłowiec zapłaciłem blisko 100zł mniej u nich z przesyłką niż w Polsce bez, a szukałem długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Kupowałem kilka części do Belta CP. Adres to www.rc711.com Myślałem, że jasno napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja u nich zamawiałem Belta CP. Przesyłke wybrałem tańsza i szła dosyć długo ok 3 tygodni. Bardzo polecam ten sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Witam. Na tej stronie, przy tym kursie dolara jaki mamy chciałbym sobie kupić tam aparaturę ( Futaba 9C Super 2,4GHz ). Ile maksymalnie mógłbym zapłacić za wszystkie opłaty dotyczące wysyłki? Boję sie, że z Vatem i Cłem wyjdzie mi tak samo albo i drożej niż w Polsce. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioPilot Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Witam, ja bede kupowal od nich futabe 7c:), i przeyslka kosztuje 64 zlote, i jesli chcecie sie zapoznac z opiniami na temat tego sklepu, polecam odwiedzic popularne forum smiglowcowe:) Nikt chyba nie mial problemow z tym sklepem. Odnosnie cla, to raczej zanizaja wartosc paczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.