extream Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witam Chciałbym tutaj przedstawić mojego obecnego przyjaciela Model służy mi do lotów rekreacyjnych trwających do 25 minut( cały czas na silniku). Model godny polecenia, loty nim to sama przyjemność. Dane modelu : * rozpiętość skrzydeł: 960mm * powierzchnia skrzydeł: 17.1 dm2 * długość: 725mm * napęd: Tower Pro 2920-18 + regulator 18 A + GWS 8x6 * waga do lotu: około 400g * serwa : e sky wysokość i kierunek / eco 16 lotki. Korzystając w weekend z pięknej pogody wybrałem się na przydomową łączkę. Efekty widać poniżej : Po udanych lotach : Na koniec mała zabawa : Znajdź model na poniższym zdjęciu Zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesorek92 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Eee.. ja zaraz znalazłem Ale trzeba przyznać, ze ładnie sobie poleciał. Model całkiem ładny Ile kosztuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Eee.. ja zaraz znalazłem Ale trzeba przyznać, ze ładnie sobie poleciał.Model całkiem ładny Ile kosztuje ? http://nastik.pl/estarter-trainer-p-402.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.