Athen Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Witam! Mam spory problem z jednym z serwów (tak się to pisze?). Otuż tak, po jednym z twardszych lądowań zauważyłem że coś mi jedna lotka nie działa jak trzeba. Po głębszym zbadaniu wyszło że jeden ząb jest ułamany - zdjęcie 1. Zębatka była najmniejszym problemem aż do czasu. Po złożeniu serwa spowrotem do kupy i podłączeniu zasilania coś zaczęło w nim brzęczeć. Po ponownym rozłożeniu go na czynniki pierwsze wyszło że silniczek - zdjęcie 2 - cały czas się obraca i to z nie małą prędkością. Wydaje mi się że obraca się zgodnie z ruchem zegara - ustawienie jak na zdjęciu. Teraz moje pytania: Od czego ulicha to się stało? Czy to jest do wymiany i nic się z tym nie zrobi? Czy przy wymianie serwa pod skrzydłami musza być identyczne? Jakie serwa pod skrzydła do modelu pioneer 1400? pozdrawiam Athen
Athen Opublikowano 14 Października 2014 Autor Opublikowano 14 Października 2014 Dzięki Jak silnik wrócił do normy to zębatkę już sobie załatwię
Rekomendowane odpowiedzi